Wellness
 

Als je er aan toe bent om te ontspannen, kan een goede massage heerlijk zijn.
Ook hiervoor kan je bij Minyak terecht. Onder het kopje 'wellness' dus..

Keuze mogelijkheden voor wellness massage:

massage op maat rug- schouder-nekmassage  
ontspanningsmassage therapeutische massage  
sportmassage polariteitsmassage  
reflexzonemassage pitjit  
thaise voetreflexologie  

Veel mensen hebben het erg druk en ervaren stress.
Een moment voor jezelf biedt een aangename ontspanning van het lichaam, maar ook van de geest.
Bovendien is het gezond omdat er afvalstoffen zullen worden afgevoerd en omdat je aandacht geest aan het parasympatisch zenuwstelsel, eenvoudig gezegd: het gehele lichaam kan gaan ontspannen, de organen, het gemoed.

Mijn achtergrond mbt massagevormen: ontspanningsmassage, polariteitsmassage, sportmassage, drukpuntmassage, pitjit (behandeling van reflexzones op de indonesische manier), kerok (idem), voetreflex (Westers, Thais en Chinees systeem), thaise voetmassage (drukkingen op de reflexpunten mbt een stokje). Tevens een variatie aan tantrische massagevormen.

Boeken kan via de button op deze pagina of door mij te bellen.

Bij een wellness massage zoek ik een fijne vorm voor je uit of bespreek je je voorkeur. Natuurlijk kunnen eventueel pijnlijke spieren ook aandacht krijgen en vinden we een geschikte behandelvorm daarvoor.

In mijn praktijk is een infra-rood straler aanwezig, deze is er enerzijds voor medische redenen (bv bij reuma of parkison of verzuring) maar anderzijds kan deze ook voor een heerlijk diepe ontspanning zorgen en daarom gebruik ik deze ook bij wellness massages.

Een wellness massage wordt niet vergoed door de verzekeraars.

 

 

Met deze button en kan u een massage boeken.

Als je een wellness massage wil boeken, kunt u vrij kiezen wat u bevalt.

Voor een natuurgeneeskundige manuele behandeling kies je 'massage op maat', 'reflexzone massage' of 'therapeutische massage'. EN vermeld bv 'Dorn behandeling' of 'blessure'of 'chronische pijn' bij het boeken. Dan weet ik waar u voor komt.

Boek nu!